Nuvo '68

De volleybalvereniging voor Nuenen en omstreken!

Veilig Sportklimaat
Nuvo ‘68 vindt het belangrijk om een vereniging te zijn waar we een veilig sportklimaat kunnen aanbieden. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat alle leden op een prettige manier bij ons hun sport kunnen uitoefenen. Iedereen moet zich welkom en veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.
Om dit veilige sportklimaat te kunnen bieden hebben we gedragsregels opgesteld en vertrouwenscontactpersonen aangesteld. Daarnaast dient iedere vrijwilliger die werkt met kwetsbare groepen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Verklaring Omtrent Gedrag
Als je als trainer of vrijwilliger bij Nuvo ‘68 aan de slag gaat, dien je een VOG aan te vragen.  Onze VOG functionaris neemt hiervoor contact met je op. De aanvraag van een VOG is gratis.
Meer informatie over ons VOG beleid vind je hier.

Vertrouwenscontactpersoon
De vertrouwenscontactpersoon (VCP) kun je inschakelen bij het signaleren of vragen over ongewenst gedrag. Onder ongewenst gedrag verstaan we: seksuele intimidatie, pestgedrag of elk ander gedrag dat sociale, psychische en/of fysieke schade toebrengt of dat als ongepast, hinderlijk, kwetsend of bedreigend ervaren mag worden.
Op de pagina vertrouwenscontactpersoon vind je alle informatie.

Gedragsregels
Om het veilig sportklimaat te kunnen bieden hebben we gedragsregels opgesteld voor de spelers, ouders en trainers.
Door je te houden aan deze gedragsregels help je mee aan veilig sportklimaat en geeft je het goede voorbeeld.
Bekijk onze gedragsregels hier.