Nuvo'68

De volleybalvereniging voor Nuenen en omstreken!

Welkom op de website van Nuvo'68!


Laatste nieuws


Terug naar overzicht

09-11-2022

Sluiting sporthal de Hongerman

De gemeente Nuenen heeft uit veiligheidsoverwegingen de Hongerman per direct gesloten tot 2 januari 2023. Deze tijdelijke sluiting is nodig om gebreken aan de dakconstructie te verhelpen. Meer informatie over deze sluiting is hier te lezen: https://www.nuenen.nl/hongerman.

Dit betekent dat wij tot 2 januari 2023 helaas niet in de Hongerman terecht kunnen om te volleyballen. Het bestuur is druk bezig met het zoeken naar een tijdelijke oplossing om de trainingen en wedstrijden zo veel mogelijk door te kunnen laten gaan. Voor de trainingen van vandaag, 9 november, gaat dit helaas nog niet lukken. Deze trainingen gaan dus niet door.

Het zoeken van een alternatieve sporthal is een lastige opgave in deze periode, waarin er topdrukte in de sporthallen is. Voor de Nevobo-wedstrijden op zaterdag 19 november en zaterdag 26 november is er in ieder geval al een alternatief gevonden en kunnen we terecht bij de Wijert in Mierlo. We informeren jullie dit weekend verder over een mogelijke oplossing voor de doordeweekse trainingen en wedstrijden. Mocht je in de tussentijd weten van een sporthal of gymzaal met mogelijke beschikbaarheid, of een ander idee hebben wat kan bijdragen aan een oplossing, dan horen we het graag.Terug naar overzicht


Nuvo '68 is een gezellige volleybalvereniging met bijna 250 leden. Op diverse niveaus bieden we jong en oud de mogelijkheid om in teamverband te volleyballen. 

Onze  jongste leden (vanaf 6 jaar) spelen Cool Moves Volley (CMV) van niveau 1 t/m 6. (Klik hier voor de mini pagina) Na Cool Moves Volley kan je bij Nuvo '68 vanaf 12 jaar terecht bij de Nevobo jeugdcompetitie, van niveau C t/m A. Vanaf 18 jarige leeftijd kunnen Nuvo '68 spelers op diverse niveaus competitie spelen, zowel binnen de Nevobo competitie (met wedstrijden op zaterdag), als de Midweek competitie  (met wedstrijden op maandag t/m donderdag).

Op deze site kan je kennismaken met onze vereniging, meer informatie opvragen over onze teams, foto's bekijken, of een aanvraag indienen om geheel vrijblijvend drie keer mee te komen trainen. Mogen we ook jou binnenkort begroeten in onze sporthal De Hongerman in Nuenen? 
Tot dan!

 

Volg ons ook op onze social media pagina: