Mini's bij Nuvo '68

De Nederlandse volleybal bond (NeVoBo) heeft voor de jongste jeugd een aangepaste volleybalvorm ontwikkeld: Cool Moves Volley. 

Cool moves volley is de volleybalvorm die gespeeld wordt door kinderen van 6 – 12 jaar. Cool Moves Volley kent 6 niveaus waarop het spel volleybal gespeeld wordt. Elk niveau wordt steeds iets moeilijker, omdat er steeds meer volleybaltechnieken bij komen kijken. Niveau 1 begint met gooien en vangen om uiteindelijk op het hoogste niveau, niveau 6, alle technieken zoals smashen, bovenhands serveren en passen onder de knie te hebben. (voor meer informatie over de verschillende niveaus kijk ook eens op: www.nevobo.nl, www.volleybalnederland.nl, of www.coolmovesvolley.nl)Maar naast volleyen hebben we ook regelmatig leuke activiteiten die niets met volleybal te maken hebben, maar vooral met veel gezelligheid!