Midweek competitie

Op zaterdagen geen ruimte meer voor volleybalwedstrijden, maar wel zin om competatief of recreatief te blijven volleyballen? In tegenstelling tot de NeVoBo-teams spelen de Midweek-teams niet op zaterdag, maar variërend van maandag tot en met donderdag hun wedstrijden.

Voor de Midweek-competitie geldt officieel een minimum leeftijd van 18 jaar, maar uitzonderingen kunnen natuurlijk altijd worden gemaakt! De Midweek-competitie begint eind september en eindigt half april. Iedere dames-wedstrijd bestaat uit drie sets, terwijl de heren om vier sets spelen. Wat betreft de overige spelregels worden uiteraard (min of meer ;-) de regels van de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) gehanteerd.

Dames

De damesteams komen uit in de Nuvoc-competitie. Op dit moment heeft NUVO’68 vijf damesteams. Het niveau van de teams variëert van 1e klasse tot en met de 5e klasse. Vrijwel alle teams trainen op maandagavond in sporthal De Hongerman in Nuenen, waar we ook (op dezelfde avond) onze thuiswedstrijden spelen. De uitwedstrijden worden op verschillende doordeweekse dagen gespeeld (ma-do), afhankelijk van de tegenstander.
 

Heren

De heren spelen binnen de Geldrop-competitie. Momenteel hebben we twee herenteams die hoofdklasse en overgangsklasse spelen. Beide herenteams trainen woensdagavond in de Hongeman, waar we ook onze thuiswedstrijden spelen. Net als bij de dames worden de uitwedstrijden of verschillende doordeweekse dagen gespeeld.


Interesse?

Indien je interesse hebt om bij de dames- of heren van Nuvo ’68 te komen spelen? Neem dan gerust even contact op met de Midweek-competitiecommissie via mwc@nuvo68.nl, of loop gewoon eens binnen op een maandag- of woensdagavond!
 

Niveau's

Hieronder tref je tot slot een overzicht aan van de Nuvo-teams die jaar zijn uitgekomen in de Midweek-competitie:

Nuvoc-competitie:
  • Dames 1, 1e klasse
  • Dames 2, 1e klasse
  • Dames 3, 3e Klasse
  • Dames 4, 4e Klasse
  • Dames 5, 5e Klasse

Geldrop-competitie:
  • Heren 1, Hoofdklasse
  • Heren 2, Overgangsklasse