Heren 3

Welkom op de pagina van de heersend clubkampioen van Nuvo '68: Heren III. Doordeweeks wordt dit team onder Spartaanse omstandigheden door trainer Luca afgemat om mee te kunnen draaien in de top van de tweede klasse. De samenstelling van de onstuimige meute die gaat proberen deze doelstelling te verwezenlijken is op deze pagina te vinden.

In de thuisweekenden acteert Heren III om 15.00 uur op het centre-court van de Hongerman en natuurlijk bent u welkom om getuige te zijn van de haast mythische krachtmetingen van het Tweede. Na een thuiswedstrijd is er altijd ruimte voor een ontmoet & groet met de spelers aan de bar van Frank & Rona in De Hongerman en wij hopen u daar dan ook regelmatig te ontmoeten en groeten.

Mocht u echter door omstandigheden fysiek dan wel geestelijk afwezig zijn bij een wedstrijd van het Tweede, dan kunt u op deze pagina terecht voor de op feiten gebaseerde, waarheidsgetrouwe verslaglegging van de geleverde prestatie. Is de uitkomst van het duel u na het lezen van het wedstrijdverslag nog niet geheel duidelijk óf bent u een cijferfetisjist, dan staan hier ook de uitslagen en de stand van Heren II in de poule weergegeven.

Maar in het echt zijn we véél leuker dus komt ons zien!

Tot zaterdag!

Heren 3

Teamleden:
DiƩ Gijsbers
Frank Verbakel
Dirk Veldman
Bob Verschuren
Rody Brinkhof
Niels Visser
Mark-Jan Spijkman
Michael Leibbrand
Christian Renders
Bart Moonen
Thiemo Roos

Trainer:

Trainingstijd:
Maandag 20:30 - 22:00 (veld 1) in de Hongerman