Organisatie

Nuvo '68 is de volleybalvereniging voor Nuenen en omstreken. Op diverse locaties in Nuenen en Geldrop bieden wij onze bijna 250 leden de mogelijkheid om de volleybalsport in volle breedte te beoefenen.

Dit betekent niet alleen aandacht voor sportieve prestaties in de Nevobo-competitie, maar tevens voor zaken als jeugdopleidingen (startend met cool moves volley vanaf 6 jaar) en recreatieve volleybalvormen. Jong of oud, ervaren of onervaren, iedereen kan binnen Nuvo '68 volleyballen op zijn of haar eigen leeftijds- en ervaringsniveau.

De basis voor dit alles wordt gevormd door een grote groep, veelal jonge, enthousiaste vrijwilligers en een breed, ervaren technisch kader. Samen dragen zij zorg voor de organisatie achter de trainingen, wedstrijden en activiteiten gedurende het seizoen.

Heb je een vraag voor het bestuur, of interesse om zelf vrijwilliger bij Nuvo'68 te worden, stuur ons gerust even een mailtje: voorzitter@nuvo68.nl.


Je kunt ook rechtstreeks een commissie een mail sturen:
Activiteiten commissie; voorzitter Teun Hermans:  ac.nuvo68@gmail.com?
Competitie commissie; voorzitter Janneke Sweegers: cc@nuvo68.nl
Technische commissie; voorzitter Bob Verschuren: tc@nuvo68.nl
Midweek commissie; voorzitter vacant: mwc@nuvo68.nl