Nuvo ’68 hanteert een tweetal vertrouwenspersonen. Veel mensen hebben bij het praten over vertrouwelijke zaken een voorkeur voor een man of vrouw. Vandaar dat Nuvo ’68 zowel een mannelijke als een vrouwelijke vertrouwenspersoon heeft, met ook elk een eigen e-mailadres. Hieronder worden ze even aan je voorgesteld.

Vrouwelijke contactpersoon: Daphne Majoor 

Hallo allemaal,
Ik ben Daphne Majoor en ik ben ooit met volley begonnen bij de mini's van VC Son. Tijdens mijn studie psychologie in Tilburg ben ik gestopt, om weer te beginnen bij Nuvo toen ik klaar was. De laatste jaren speel ik met veel plezier bij D2 van de midweekcompetitie.
Ik woon in Eindhoven en werk als praktijkondersteuner GGZ bij verschillende huisartsen in Waalre.
Heb je me nodig, twijfel dan niet en mail me.
Je kunt me bereiken op het volgende e-mailadres: vertrouwenspersoonvrouw@nuvo68.nl


Mannelijke contactpersoon: Tim Zijderveld
Hallo iedereen,
Graag wil ik mij voorstellen zodat jullie een beetje weten wie ik ben, immers moet de drempel zo laag mogelijk zijn als je ergens mee zit om dit ook te willen vertellen.
Mijn naam is Tim Zijderveld, ik ben 35 jaar oud en ben ik het dagelijks leven Docent op het Middelbaar onderwijs. Ik geef het mooiste vak op school Lichamelijke Opvoeding, of te wel gym. Ik sta nu bijna 12 jaar voor de klas en doe dit nog steeds met heel veel plezier. Naast het les geven in de sporthal van de school ben ik ook mentor van een 3e klas VWO.
Ik woon in Mierlo samen met mijn vriendin en mijn 2 kinderen, een zoontje en een dochtertje, en een Duitse herder. Ik speel in heren 1 van Nuvo'68 en mijn plekje in het veld is Passer Loper. Ik speel met het shirt nr 10.
Als je me wilt spreken kan je me ook altijd in de zaal even aanspreken, natuurlijk kan je me ook een email sturen .
Aarzel niet, je kan er beter over praten dan dat je het wegstopt.
met vriendelijke groet Tim Zijderveld.
Heb je een vraag of twijfel je ergens over, mail me: vertrouwenspersoonman@nuvo68.nl